En este grupo En todos

Foro de Catalánprova nivell C

sonia
Girona, España
Escrito por Sonia Cabrillana
el 23/07/2006

Algú me pot passar apunts de la Constitució Española i el Nivell c de Català exercicis, per internet gratuit
Gràcies

Silvia
Inglaterra
Escrito por Silvia
el 22/11/2006
Jo tambe tinc planejat estudiar nivell c pero encara no he pogut comencar. Si algu et passa exercicis podries fer-me'ls arrivar a mi tambe? Moltes gracies. Jo et passare algo si me'n assabento. Fins aviat. Silvia
Maragda
Baleares, España
Escrito por Maragda
el 26/11/2006

Algú podria dirme qualque pagina per veure qualque model d´examen del nivell c, es per poder practicà.

Gràcies. 

Escrito por Rousse
el 01/01/2007

Hola Maragda, cap la posibilitat de que em puguis enviar si es que ho vas aconseguir quelcom examen de catala nivell c, t´ho agraïria molt.

Una abraçada

Rousse

Escrito por Teca
el 17/02/2007

Hola, Jo també vull presentar-me al nivell c de català, i també m´interessaria saber o valorar si hi ha alguna web que disposi d´exercicis, test... El que sigui,,,, ja que encara no m´he preparat res, però seria interessant conèixer el nivell que tinc.

Gràcies per tot.

Teca

Monica
Barcelona, España
Escrito por Monica
el 27/02/2007

Hola jo també m'estic preparant per l'examen de català. He vist que molta gent esta buscant informació sobre els models d'examens. Podeu anar a la llibreria de la Generalitat a les rambles (BCN) i allà tenen uns libres amb models d'examens i les solucions.

Ànims a tots!

Mayte Sanchez
Barcelona, España
Escrito por Mayte Sanchez
el 11/04/2007

Hola, sóc la mayte, a mi també m´ajudaria molt si poguessis passar-me l´examen de català, n´estic fent el nivell de suficiència 2 i el dia 2 de juny vull presentr-me a l´examen de la junta permanent i porto un cangueliiii.

Gràcies per tot

Mjose Grau Alafont
Barcelona, España
Escrito por Mjose Grau Alafont
el 11/04/2007

Hola, jo tambe estic estudiant pel dos de juny Mayte, si consegueixes algun exemple d'examen, diguem-ho.

Si algu sap on puc fer un curs de catala, peque tinc el llibre pero no se si m'ensortire. I els cursos son quan ells volen, no quan nosaltres podem.

MjoseMayte Sanchez
Barcelona, España
Escrito por Mayte Sanchez
el 12/04/2007

Hola, bon dia


Jo l´estic fent a ripollet els dimarts i els dijous de 15. 15 a 17. 15, no sé d´on ets tu si vols.... També podriem si volas anar juntes a l´examen!

Una altre cosa, d´això d´una prova d´examen si entres al la pàgina cat365, no sé exactament si s´escriu així, et surt una prova de nivel que de veritat si la veus et desmoralitzes o almenys a mi m´ha passat

Fins aviat

Marta
Barcelona, España
Escrito por Marta
el 17/04/2007

Gràcies per la informació. Jo també estic fent el curs, a Sant Cugat, dimarts i dijous de 9:15 a 11:15, el que passa és que la mestra no ens vol ensenyar cap examen oficial fins més endavant, i no puc esperar tant!

Provaré la pàgina que dius a veure qué, perqué de moment he trobat una prova peró era de les illes balears...

Marta 

Mayte Sanchez
Barcelona, España
Escrito por Mayte Sanchez
el 17/04/2007

Hola Marta!


No sé si vaig dir-te que hi ha un llibre de 10 exàmens de nivell c de català, el que passa és que referent al tema gramatical molt bé perquè tens les solucions, però el que fa els escrits com no tenim a ningú que ens ho corregeixi doncs clar com saps si els est+às fent bé!

Si vols anem juntes a l´examen del dia 2 de juny.

Escrito por Rousse
el 17/04/2007

Hola,

Jo estic fen el nivell C però en mica en mica, actualmente ja faig el S3 i m´ha està constant molt, m´agradaria tenir models de articles d´opinió de diferentes models, però  això crec que serà molt dificil de tenir-ho, ja conec el llibre de 10 examens, ja el vaig fer en S1 i S2, però  ara S3 es molt molt dificil, veure´m com anirà.

No puc anar amb tú, perque l´estic fen a Castellar del Valles.-

Un abraçada

ROSA ,


P.D. Per cert vaig dir que em deia Marta però em dic Rosa

Mayte Sanchez
Barcelona, España
Escrito por Mayte Sanchez
el 18/04/2007

Hola Rosa!


Noia ara ja no puc ajudar-te, jo encara estic al s-2 però espero desitjo que tinguis molta sort ja estàs a la recta final! Que et vagi molt `´e, i si hi ha alguna cosa que pugui fer per tu no dubtis a preguntar-me.

Marta
Barcelona, España
Escrito por Marta
el 18/04/2007
Sé que hi han llibres d'exercicis, d'exàmens, etc... , però la meva idea és no haver de gastar més diners, per això busco coses per poder fer per internet. He trobat unes fitxes a la web de la UPC, (upc. Edu)  és una mica lent de treballar-hi, però el programa fa correccions i m'ajuda en els temes que vaig més fluixa.  pel que fa a l'examen, ens el fan directament a l'aula on fem el curs, avantatges de fer el curs en un centre membre del consorci.   Jo sí que sóc la Marta
Escrito por Cristina
el 30/04/2007

Hola marta jo m´he comprat un llibre pero tambe m'agradaria trobar algo per anar 4studiant per internet si em pots dir on ho has trobat?

Estic desesperadaaaaaaa

Mayte Sanchez
Barcelona, España
Escrito por Mayte Sanchez
el 02/05/2007

Hola cristina, sóc la mayte..


Jo per internet no he trobat gaire cosa, no m´enrecordo exactament del nom de la pàgina, però crec que és alguna cosa semblant a edu o educ. Net... No n´estic segura, prova a veure que et surt, la veritat és que ni hi ha gaire ajuda o almenys jo no la he trobada.

Que et vagi molt bé.

Una altra cosa tu aniràs a léxamen del nivell c de la junta permanent, t`ho dic perquè si vas a barcelona podriem anar-hi juntes.

Escrito por Cristina
el 02/05/2007

Hola ,

Si que anire a barcelona a examinar-me el dia dos de juny tu tambe?

Yo soc de sant feliu de llobregat i tu?

Mayte Sanchez
Barcelona, España
Escrito por Mayte Sanchez
el 03/05/2007

Hola

Si jo hi vaig el dia 2 de juny i sóc de cerdanyola, no sé si estem a prop o lluny!

Escrito por Cristina
el 03/05/2007

Doncs no ho se, encara falta perque ens diguin on sera l'examen pero podem estar en contacte per anar juntes o quedar en algun punt no?

Jo vui començar a anar-hi a la biblio per estuduiar que si no...

Mayte Sanchez
Barcelona, España
Escrito por Mayte Sanchez
el 04/05/2007

Vale?

Jo sí que tinc l`´ adreça, però no m´en recordo!

Estem en contacte