En este grupo En todos

Foro de Mossos d'Esquadra

Trijor C C
Barcelona, España
Escrito por Trijor C C
el 06/11/2009

M´ha fet gràcia aquet THFG, si es mosso q me la tallin a troçets... Jeje

De totes formes tampoc estic amb els q dieu q un mosso no pot estar per aquestes tonteries, de viva esp o visca cat.... Habiam, no crec q s´hagi d´anar possant els teus pensaments polítics, però evidentment cadascú de nosaltres tením uns ideals. Habiam quants mossos o aspirants a mosso li agradaría ser Guardia Civil, doncs de ben segur q ha molts pocs, més q res per l´historial q han tingut a Catalunya en altres temps... Jo per exemple com a Català, l´últim ofici q faría sería GC. Sentint´ho molt........... No m´identifico però gens amb aquest cos de GC i vull ser Policia però de la meva terra.

Salut.


Angels Parcerisa
Eso institut de secundària
Escrito por Angels Parcerisa
el 19/11/2009

Ben dit!

Angels Parcerisa
Eso institut de secundària
Escrito por Angels Parcerisa
el 19/11/2009

Ben dit!

Jesus-83 Alcaraz
Barcelona, España
Escrito por Jesus-83 Alcaraz
el 23/11/2009

Buenas, me encantaria entrar a formar parte de los mossos porque aparte de que me a gustado ser policia desde niño, me viene de tradicion familiar. Una buena parte de mi familia son policias.. Abuelos,tios,primos,etc. Y me gustaria seguir la tradicion. No se si lo conseguire pero almenos lo intentare

Ferran Miret Perez
Eso sant josep
Escrito por Ferran Miret Perez
el 29/01/2010

Jo bull ser mosso d'escuadra pero no se els estudis que es nesesiten, em podries donr alguna web on digui els estudis que he de fer?

Escrito por Despertaferro
el 29/01/2010

Només demanen EGB, si mires al gencat ho fica tot. Tot just fa uns dies es va acabar el període d'inscripcions per la convocatòria del 2010.

Ferran Miret Perez
Eso sant josep
Escrito por Ferran Miret Perez
el 02/02/2010

La EGB se trata de un sistema educativo antiguo que ya ha sido sustituido por otros. Pero creo que ahora la EGB es la primaria y la E.S.O ¿No? No estoy seguro.

Escrito por Despertaferro
el 03/02/2010

"Posseir el títol de graduat/ada en educació secundària, de graduat/ada escolar, formació professional de primer grau o equivalent, o qualsevol altre de nivell

superior. Si es tracta d’un tíol obtingut a l’estranger, cal disposar de l’homologació corresponent del Ministeri d’Educació."

https://www.gencat.cat/mossos/cme/fesmosso/Mosso/indexMosso. Html

Ciutada Anonim
Tarragona, España
Escrito por Ciutada Anonim
el 02/03/2010

La veritet és que ami també em passa el mateix que dieu. Jo per exemple tinc 14 anys però ja fa 5 anys que ho bui se, és el meu somni i espero que algún dia se'm pugui cumpli. Ja se que sembla una tonteria parlar a n'aquesta edat del que volem ser de mes grans per què els pensaments canvien però jo intentare fer el maxim que pugui per ser mossa, tot i que no soc molt bona estudiant perquè no magrada pero també penso que algo haure de fer si magradaria ser algo en aquesta vida i penso que si m'he de sacrificar un any sense poder fer el que ami magradi pos ho faré!

Gràcies per escoltar la meva opinió!

ferran
Escrito por ferran
el 03/03/2010
ferran
Escrito por ferran
el 03/03/2010

Segur que ho seràs d'mossa però has d'aprofitar la teva edat i la teva època d'estudis no el deixis anar i ànim, el millor és tenir un somni i motivació ets jove però ho aconseguiras.

Anna Baeza Dalmau
Ciencies de l'activitat física i salut...
Escrito por Anna Baeza Dalmau
el 03/03/2010

Sandra te permiten un grado de visión, no me acuerdo cuanto era, pero si tienes mucho no se si podras...

G.e.i _bcn Sergfv Fdgfs
Barcelona, España
Escrito por G.e.i _bcn Sergfv Fdgfs
el 04/03/2010

Hola, me hace gracia que algunas personas digan, quiero ser mosso , es mi vocación! A algunas personas le queda un poco grande esta palabra…Ya que hay muchas persona que no estudian nada relacionado o se presenta por primera vez con 26 o más años, no dan palo al agua y con 20 pico años se presenta y dice eso…pero bueno si hay gente que se queda más tranquila…Yo creo que el que sienta esa sensación que muchos de vosotros describís le da igual ser Policía local, guardia urbana, Policía Nacional, etc. …porque si se cobrase 1200€ habría poca vocación…Porque 12. 000 vocaciones no me lo creo xD No intento abrir una polémica simplemente digo lo que pienso aunque sé que habrá gente que no piense como yo y su respuesta la respetare como quiero que respeten la mía, ya se acertada o no…un saludo!

Montse Mkd
Comercio ies vallbona
Escrito por Montse Mkd
el 04/03/2010

No sé.. Yo quiero imaginar que la persona que dice eso era la tipica que de pequeño soñaba con ser policia y por a o x b.. No ha podido presentarse nunca.
Por que no puede ser la vocación de alguien?

ferran
Escrito por ferran
el 04/03/2010

Esteu creant polèmica cada un decideix que vol ser... Sigui vocació o devoció el més importat és assumir el repte d'arribar a la meta... Deixat de banda això de vocació és un treball més que algú ha de realitzar i el camí no és precisament de flors i violes... Que hi ha gent que no estudia que no s'ho pren seriosament clar... Però així com ni a de gent que s'ho pren molt seriosament.

Pilar 2580
Tarragona, España
Escrito por Pilar 2580
el 05/03/2010

Tengo 29 años, no me he presentado nunca por no tener la ESO ni graduado escolar, pero hace un año me lo saqué y este me presento por vocación, en mi actual trabajo acaban de promocionarme, me van a preparar para hacer un trabajo de mas responsabilidad y cobrar 2. 000 euros cuando ya este desarrollándolo, además de poder ascender a otro puesto de 2. 9000 euros, asi que si rechazo esto, aunque tenga 29, te aseguro que es por vocación, no lo hice antes, porque pensaba que no podria, la gente cambia.

Animo a quien lo sienta como vocación.

Alex ...
Tarragona, España
Escrito por Alex ...
el 05/03/2010

Pilar, yo si pudiese ascender a otro puesto por 9000 euros.... Que quieres que te diga XD

Ferran Miret Perez
Eso sant josep
Escrito por Ferran Miret Perez
el 05/03/2010

Hola jo tinc domes 13, un menys que tu i penso exactament el mateix pero jo fa 7 anys que ho bull ser... Imaginet 7 anys, i no he canviat d'opinió també es el meu sobni.

Pilar 2580
Tarragona, España
Escrito por Pilar 2580
el 07/03/2010

"Alex Magu escribió:

Pilar, yo si pudiese ascender a otro puesto por 9000 euros.... Que quieres que te diga XD

"Puedes, hazte politico.. XD

Pilar De Barrera
Barcelona, España
Escrito por Pilar De Barrera
el 09/03/2010

Yo quiero ser mosso d'esquadra, porque dicen que esta bien pagado, i tampoco hace falta estudiar mucho, unas cuantas cosillas y unas pruebas fisicas de nada. Anda que tener vocacion de mosso..... Yo si lo hiciera es porque es un trabajo para toda la vida i esta bien pagado i no trabajas mucho, esta genial. Un consejo: no digais que sentis envidia al ver un mosso, es patetico.