En este grupo En todos

Foro de Mossos d'EsquadraPerque voleu ser Mossos d' Esquadra?

Mario
Barcelona, España
Escrito por Mario Soler
el 11/11/2006

Hola! Doncs aquesta es una pregunta que hem fan sempre y mai se ven be que contestar, es q el perquè no el se molt be pero ja fa uns anys que veig un mosso y vull ser-hi un d' ells.

Doncs això, a veure perque ho voleu ser vosaltres?

Marcos
Barcelona, España
Escrito por Marcos
el 11/11/2006

Yo per exemple vui ser mosso perque es la meva vocacio sempre m'ha agradat desde petit y es el meu somni.

Salutacions! Companys

Raul
Barcelona, España
Escrito por Raul
el 13/11/2006
Ei hola! Doncs a mi em passa el mateix... Veig un cotxe dels mossos o algú d'ells passejant i sento enveja, "m'agradaria ser al seu lloc", això és el que penso immediatament.... Aleshores, la meva pregunta és: aquesta explicació és la que haig de donar a l'entrevista quan em preguntin perquè vols accedir al cos? Sóc llicenciat en publicitat.... Que no té res a veure....
Escrito por Mayte
el 15/11/2006

La meva raó ha anat canviant a mida que passava el temps. Primer pensava que es un bon ofici, estable, ben remunerat, ventatges, etc.. Després em va motivar molt el fet d'apendre un munt de coses noves, defensa personal, etc... I la tercera pase que he patit (jeje)és la que em provoca quan veig al típic desfasat fent rally pels carrers del meu barri, o quan veig un gos fent caca a la vorera i la gent trepitjant-la o veig coses incíviques. Tinc els meus defectes, pero considero que fa falta gent amb autoritat i bons sentiments i respecte pels demés... A lo millor pot semblar cursi, però és el que sento.

Raul
Barcelona, España
Escrito por Raul
el 18/11/2006

Doncs a mi em va començar fort quan tornava amb els amics de festa... Crec que va ser el principi de tot. Ja deu fer 2 anyets. Tornàvem de festa i ens van parar per un control d'alcoholèmia. El meu company va donar positiu i vam estar parats una bona estona. Al final vaig haver de portar jo el cotxe a casa però aquell dia em vaig adonar de que m'hagués encantat estar allà, ajudant a aquelles persones a fer controls a tots els esbojarrats que van de festa beguts ( incloent el meu amic que havia begut 2 copes). Vaig sentir un desig irrefrenable d'estar  a l'altre costat realitzant aquella tasca. D'ençà aquell dia cada cop que veig un cotxe dels mossos em corre no se què per dins de participar en la funció pública i sancionar el que no està ben fet.

Salutacions i si tens cap dubte sobre algo ja saps on sóc!

Erik
Tarragona, España
Escrito por Erik
el 24/11/2006

Me gustaria acer unas preguntas sobre como ser mosso d'esquadra.

-que se necesita?

-estudios necesarios?

-hablar catalan?

Tengo 16 años y estoy interesado xfavor contestar


Erik
Tarragona, España
Escrito por Erik
el 24/11/2006

K se necesita km minimo?

ESO k mas?

Km son las pruebas fisikas? Estando de servicio es obligatorio ablar catalan? Knt xfavor gracias

Escrito por Jonathan Andrades
el 27/11/2006
Volia ser policia de petit i ara voldria ser mosso perquè bui k la ciutat estigui segura!
Escrito por Carlos
el 29/11/2006

Para ser mosso necesitas:

Medir mas de 1,70

ESO

Nivel B de catalan

Jordi
Barcelona, España
Escrito por Jordi
el 29/11/2006
Jo aixo de ser policia pensava que nomes era en les pelis,creia que tenias que ser algu important o haver tingut que cursar alguna carrera o aixi,pero desde que els mossos van començar a convocar tantes plaçes i que al contrari del que pensava podias entrar nomes tenint aprovat la ESO vaig pensar que era el moment de fer allo que a un li agrada,de intentaru,aixi que nois,a cumplir els somnis!
Escrito por Judith
el 19/06/2007
Hola a tots! Doncs jo simplement, puc dir-vos que vull ser mossa perquè m"encantaria arribar a formar part d"aquest gran equip, que penso que són molt eficients, i fan una bona feina, i perquè desde fa alguns anys és el meu somni, si conseguis ser-ho seria la persona més satisfeta de la vida... Jejeje. Petons.
Fenici
Guatemala, Guatemala
Escrito por Fenici
el 17/07/2007

Bueno, practicament ens passa el mateix a tothom, a tots ens recorre aquest sentiment quan veiem a un cotxe o una furgoneta dels mossos,nose vosaltres pero jo em penso presentar la proxima convocatoria i ya n"estic estudiant de valent  jo de vosaltres no m"ho pensaba y probaria perque fins als 35 anys encara hi ha temps nois/es.

PERQUE NO HA DE QUEDAR EN UN SOMNI! HA DE SER UNA REALITAT! SORT I ANIMS A TOTHOM

Escrito por Rafael Garcia Estudillo
el 02/09/2007

Doncs a mi m agradaria ser mosso perque, no es que senti enveja pero es un treball ben remunerat , amb futur i amb una gran responsabilitat.

Escrito por Methal
el 23/11/2007

Bones, jo formo part del grup arro del cos dels mossos d"esquadra,aquest que diu viska españa, no es creu ni ell que es mosso, per què un mosso es suficientmen intel. Ligent com per no dir aquestes pallassades, bé ni visKa españa ni tampoc visca catalunya.

Noi , això es el que t"agradaria a tu, formar part del cos,però fins que no canviis , no passaras a formar part nostre, RUC.

Blade
Girona, España
Escrito por Blade
el 20/12/2007

Això que acaba de dir en THFG no s"ho creu ni ell que és mosso. Un bon mosso no hi diu aquestes ximpleries ha de tenir un equilibri mental, és a dir ser quarent, saber el que es diu i el que pensa. En aquest aspecte un bon mosso no ha de sentir res, si nó només ha de defensar les injusticies com si és català, castellà, marroquí, africà,... A part d"aquest discurs hem vull presentar a les oposicions de mosso perquè no puc aguantar les injusticies, sempre he defensat al més devil desde que era petit i és el meu somni ser mosso d"esquadra. Sort a tothom!

Sussyh
Barcelona, España
Escrito por Sussyh
el 12/03/2008

UenO..   vull ser mosso perque m"agrada molt desde petita.. I no se perque vull ser mosso en realitat.

Ara mateix tinc 13 anysS... I li estic preguntan al professor de la escola que es necesita per ser mosso i m"ho a explicat una miqueta...

Molta gent es riu quan li dic que vull ser mosso d"esquadra de gran perque no s"ho creuen,, a mi em fa ilusio,,

Sandra García
Barcelona, España
Escrito por Sandra García
el 19/04/2008

Buenas noches!

Os quería hacer una pregunta por si alguien me puede responder. Te pueden rechazar en las pruebas médicas si utilizas gafas o lentillas? En la prueba  te prohiben llevarlas y como es lógico tu visión no es correcta.  Si alguno/a ha pasado por lo mismo le agradecería que me contestara.

Gracias y Suerte para todos/as

Escrito por Hamza
el 25/04/2008
Vullser perquem"agrada desde petit
Jaume
Girona, España
Escrito por Jaume
el 01/05/2008
Doncs bé companys;jo vull ser Mosso d"Esquadra per qué com la gran majoria de nosaltres sempre m"he sentit atret per aquesta fein. I perqué? Penso que és un ofici on hi ha una bona entesa entre companys,ja siguin superiors,sobordinats o d"igual rang(cosa que considero essencial per a un bon treball en equip). És una feina la qual et sents realitzat com a persona i sents que la teva feina és valorada per la societat(arribar a casa sapiguen que has donat el millor de tu mateix,per ajudar a algú,ha de donar una sensació molt bona),és una feina que dia rera dia és va aprenen,no sempre vius les mateixes experiències i això és enrriquidor i a més és té la possibilitat d"ampliar estudis relacionats amb la feina i poder especialitzar-nos en qualsevol grup especial del cos. Superar-nos a nosaltres mateixos ens suposa un esforç ja sigui tan sols participan en les oposicions,crec que aquest esforç és el millor que podem fer,superació personal i ganes d"apendre. Aquesta feina permet obrir-te a altre gent,a altres pobles de la nostra terra. No ens oblidem que a l"EPC,ens prepararien per tindre una bona formació,que és una de les bases essencials per poder dur a terme la feina amb total eficaçia. En quant al sou,crec que també està bé,però si no hi ha una satisfacció personal darrera de tot,crec que no és pot ser feliç només amb els euros..... Espero que tinguem sort aquest any! Em de lluitar per les nostres il. Lusions! Anims!
Escrito por Jaume
el 12/05/2008
Hola ciutadà! Crec que no hauries de barrejar els teus problemes amb la gent que lluita i estudia per poder fer aquesta professió. Doncs si.... Tots em fet alguna gamberrada.... Tu no? ¿Tots aprenem dels nostres errors. Hauries de tindre un mínim de respecte a tothom i no generalitzar tant. Creu-me,deixa enrrera els problemes que hagis tingut,i separa això que fa pensar d"aquesta manera,supera"t a tu mateix. ANIM!