En este grupo En todos

Foro de Mossos d'Esquadradiferència entre ARRO i BRIMO...

salva
Barcelona, España
Escrito por Salva Bosch
el 21/01/2008
Hola a tots nanos! Doncs aixo,,,,algu sap la diferència per el que fa a actuacions dels dos cossos,,,,
Escrito por Claudi Torrecilla Gallego
el 21/01/2008

Bones, si no m"equivoco, tinc entés, que els arro es dediquen mes al tema rural; busca i captura de possibles delinqüents que actuen en zones amb menys disturbis, la brimo sol correr mes per les ciutats... Aqui ho deixo. Si algu està en disconformitat, o sap que m"equivoco, que ho digui.

Jordi
Barcelona, España
Escrito por Jordi
el 21/01/2008
Doncs.... El meu germa esta a la ARRO  a barcelona,y te funcions tant de seguretat ciutadana con de brimo en part,m´explico una mica,jo se que fa controls,esta en manifestacions,fa patrullatge i tambe estan pels carrers caminant i fent una mica d´imatge,que es noti que hi ha policia,inclus se que han entrat a pisos,una mica de tot,em sembla que la BRIMO  esta mes per casos puntuals,casos com grans manifestacions,diguem que "reparten el bacalao",fan entradas a pisos,desallotjaments etc..... I tambe dic que estan molt mes formats que la ARRO,fan mes entrenaments en quant a actuacions i aixo.... Esperu que ajudi! Sort a tots!
Jordi
Barcelona, España
Escrito por Jordi
el 21/01/2008
Ahhhhh,i si voleu diferenciarlos,la ARRO va am una furgoneta marca FORD,al contrari la BRIMO porta una MERCEDES,i tambe porten el logotip de brigada movil!
Carles Mosso
Barcelona, España
Escrito por Carles Mosso
el 21/01/2008
" ahhhhh,i si voleu diferenciarlos,la ARRO va am una furgoneta marca FORD,al contrari la BRIMO porta una MERCEDES,i tambe porten el logotip de brigada movil! "
por Jordi (Enero 2008)


Es diferencien pel color de l"uniforme, negre uns i blau els altres, per cert al ispc sempre hi ha brimos entrenant i porten ford transit a part de la mercedes
Jordi
Barcelona, España
Escrito por Jordi
el 21/01/2008
Buenu,a l´escola ja no se am quina furgo van o no,tambe et dic que la ARRO  fa practiques a l´escola,pero et puc asegurar que al carrer porten les furgos com e dit abans,i per l´uniforme tens rao,es mes negre en cas de la BRIMO.
Júlia
Barcelona, España
Escrito por Júlia
el 22/01/2008

Bones.

Es poden diferenciar també, per el casc. Si hos fixeu, la BRIMO porta un "gomet" d"un color a la part de darrera, en canvi, l"ARRO en porta un número.Ficheros adjuntos:
seguretat
DSC mossos5
Escrito por Raul
el 22/01/2008
Pero la brimo es el mateix k la area de brigada movil no? Abm
Rubén Pards
Barcelona, España
Escrito por Rubén Pards
el 22/01/2008
"pero la brimo es el mateix k la area de brigada movil no? Abm "
por raul (Enero 2008)


Si,pertany al divisio de intervencio,i es diu Area de Brigada Mobil

Escrito por Raul
el 22/01/2008
"
"pero la brimo es el mateix k la area de brigada movil no? Abm "
por raul (Enero 2008)


Si,pertany al divisio de intervencio,i es diu Area de Brigada Mobil

"

por Rubén (Enero 2008)
ok gracias PERO  tenia entendido k la abm estaba integrada a la divisio de recursos operatius DRO
Uro4
España
Escrito por Uro4
el 23/01/2008

Us veig una mica despistats amb aquest tema. La Brimo, Área de Brigada Mòbil o Brigada Mòbil a seques, com li volgueu dir, es diferencien sobre el paper en que són especialistes màxims al CME en ordre públic i, ARRO i dintre de ARRO la URO són especialistes en SC (seguretat ciutadana), donant suport a altres serveis i a les ABP quan per recursos, material o formació els rquereixen, es a dir, la " #! @##@ Ramoneta". A l"hora de la veritat Brimo fa ordre públic a concentracions d"alt risc i ARRO a les altres, tot i que a Barcelona ho fa conjuntament amb ARRO d"allà i si es un derbi  o un partit de risc  fins i tot van equips d" ARRO de tot Catalunya.   Això de que ARRO es per zones més rurals serà a l" ARRO de La Seu o la de Manresa, perque les de les Regions Policials Metropolitanes Nord i Sud, la de Girona o la de Lleida, treballen a Terrassa, Sabadell, Badalona, L"Hospitalet de Llobregat, Cornellà, Mataró, Santa Coloma de Gramenet, Sant Adrià del Besòs, Girona i Lleida capitals, costa del Maresme, etc que no sonzones molt rurals. Per normativa de procediments al CME l"únic que fa Brimo i no fa ARRO son intervencions en motins a presons i desallotjaments (tot i que d"això últim algún ha fet algún cop ARRO, per contats). Assalts a domicilis la Brimo cada cop fa menys i,  només perque us feu a la idea, a la Regió Policial Metropolitana Nord en tot l"any 2007 s"han fet bastants més de 40.

La Brimo a Barcelona fa també patrullatge i la veureu moltes vegades a punts concrets de la ciutat i us asseguro que això no es feina seva, però ho fan. La formació de les ARRO es diferent segons la zona, a unes molt bona (bona organització d"horaris de formació) i a d"altres molt dolenta per manca de temps. La Brimo porta més anys i això ho té ben muntat.

El material es gairebé igual.


Les furgos Ford Transit que pugueu haver vist son totes de ARRO, a l"ISPC o a qualsevol lloc. La Brimo té Mercedes-Benz.