En este grupo En todos

Foro de Mossos d'EsquadraAutocontrol i M8.

Júlia
Barcelona, España
Escrito por Júlia
el 07/07/2007

A veure si algú ho sap...   de l"escola, una de les assignatures que es fan és l"autocontrol, algú sap de que tracta? ( a parts del que ja diu el seu nom)

I què en penseu del M8? Aquí us deixo el video d"un.

Https://www.youtube.com/watch? V=wQBT1FsEtBc

Ja veureu que el 31 i esteu allà!

Escrito por Noe
el 07/07/2007

Autocontrol i modul 8 son les dues assignatures determinants del curs basic per policia, segons tinc entes en aquestes dues assignatures es fan simulacions de el que et pots trobar al carrer, i segons et vegi el instructor i el psicoleg que tinguis, pots aprovar o no el curs. 

Es la assignatura que mes mal de caps dona als aspirants, pq pots ser no gens objectiva.

Júlia
Barcelona, España
Escrito por Júlia
el 07/07/2007

Sí, ja ho sabia... M"han dit que per més que aprovis les altres amb 10 i alguna d"aquestes la suspenguis no passes la EPC.

Però quina diferència hi ha entre aquestes dues? :S

Però el M8, com has dit, per més que ho facis bé i al teu instructors i / o psicòleg no li caus bé... Les tens putes per passa-la. Tinc entés que a la EPC hi ha molta cosa rara, peloteo, lios.... Però és una merda que s"ha de passar.

Escrito por Noe
el 07/07/2007

Si segons el que m"expliquen lo millor es passar desapercebut ni per bo ni per dolent, pero tampoc ser el bitxo raro de la classe

Es a dir estar be amb tothom i demes

Ya investigare i quan sapigui algo et dic


Júlia
Barcelona, España
Escrito por Júlia
el 07/07/2007
D"acord doncs, a veure si em pots treure de dubtes, merci.
Escrito por Sergi
el 09/07/2007
Modul 8 són resolucions de casos que et puguis trobar al carrer. Molt extrems, tot s" ha de dir. Autocontrol, vindria a ser més o menys el mateix, però més dirigit a les reaccions del policia: les respostes a una provocació, si alçes la veu a la minima de canvi, es posa molt a prova la paciencia de la persona.